byapı mühendislik Dekorasyon uygulamalarında gerek ekip, gerekse teknik kadronun tecrübesi, sonucun her yönden tatmin edici olabilmesinin vazgeçilmezidir. Kötü sürprizlerle karşılaşılmaması için mutlaka yapılacak çalışmaları önceden iyi programlayıp, sonrasını düşünmek gerekmektedir. Bu noktada Öz Ege Yapı & Dekorasyon sizler için doğru bir tercih olacaktır. Daha kaliteli bir hizmet için firmamızı tercih edebilirsiniz.
byapı mühendislik dekorasyon olarak uygulama aşamasına geçmeden önce Dekorasyon planlama Çalışmasını yaparak dekorasyon uygulamasından sonra hataları en aza indirerek müşterimizi memnun etme çabası içerisindeyiz. Hem görsellik hemde kullanım amaçları, dekorasyon planlamasında dikkate alınmaktadır. Mimari çalışmalarda da esasen yapıların içinde veya dışında uygulanan süsleme işidir. Odaların, salonların cami ve sarayların zevkli bir biçimde süslenmesi de Dekorasyon konusunun sınırları içine girer. Dekorasyon iç süsleme ve dış süsleme adı altında iki kısma ayrılır. Bunlardan dış süsleme daha çok mimarlıkla ilgilidir.
byapı mühendislik iç dekorasyon, insanların azami derecede rahat ve huzur içinde yaşayabilmeleri gayesiyle iç mekanların çeşitli unsurlarının uygun bir şekilde bir araya getirilmesi anlamındadır. iç dekorasyon deyimi 20. asrın başlarında ortaya çıkmasına rağmen, insanoğlu adem a.s. beri bu unsurlar arasında uygunluk kurmak ihtiyacını her zaman duymuştu. Elimizde ilk insanların yaşadıkları, ibadet ettikleri birimleri nasıl döşedikleri dekore ettikleri hakkında bilgi yoktur. Fakat bugün elde bulunan yazı ve resimler sayesinde mısır, Roma ve İslamiyetin gelişinden sonra ortaya çıkıp muhteşem medeniyetler kuran irili ufaklı yüzlerce islam devletinde evlerin ve diğer sosyal yapıların nasıl dekore edildiği bilinmektedir.
byapı mühendislik iç mimari aydınlatma, duvarların ve döşeme eşyasının süslü görünüşü, belirli bir tesir yapmak maksadıyla yapılmıştır. iç döşeme eşyalarının en önemlileri tunçtan yapılmış açılır kapanır iskemle ve masalardı. Şömineler, tahtadan yapılmış birtakım eşyalar, tavan ve duvardaki renkli süslemeler,kabartmalar, pencere çerçeveleri ve üzerinde asılı bulunan perdeler iç dekorun tamamlayıcılarıydı. iç süslemede Avrupa’da kullanılan şekil dik, sivri, katı görünümündeki biçimlerden meydana gelirdi. Türklerde iç dekorasyon ise, kaba, keskin hatlardan uzak, zarif, yormayan, zevk ve inceliği ifade edecek şekilde olurdu. Dış süsleme ise mimarı sanat özelliğini taşırdı.